Events

De mogelijkheden zijn onbegrensd bij Baia Beachclub. Een (zakelijk) event met een band of DJ, en trouwfeest met receptie en diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij kunnen feesten van 20 tot circa 1000 personen verzorgen. 

Plan een leuk event!

Onze locatie aan zee leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Zijn jullie wel toe aan een dagje buiten de bedrijfsmuren of valt er simpelweg wat te vieren, dan zijn jullie bij Baia Beachclub aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden zoals onder andere een ontbijt, lunch, borrel of een BBQ.

Mooie nieuwe locatie

Baia Beachclub is het nieuwste familielid van de WOW groep bestaand uit Beachclub WOW en The Beach House by WOW, beiden gelegen op loopafstand. Dit biedt enorme flexibiliteit op het gebied van evenementen en garandeert een geschikte locatie voor groepen in alle soorten en maten, zowel zakelijk als privé.

Vraag een offerte aan

Ook arrangementen inclusief activiteiten, entertainment en hotelovernachtingen zijn mogelijk. Hiervoor koppelen we jullie graag aan onze Scheveningse collega’s.
Aangezien iedereen anders is en geen feest hetzelfde, geven we u graag een offerte op maat. We maken graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden bij Baia Beachclub te bespreken.

Vraag een offerte aan!

    <